Volvoentusiaster

Man finner folk som er helst forelsket i Volvo over hele verden. Volvo har blitt et symbol for mange, på lik linje med andre bilmerker som har jobbet seg inn på et visst segment.

Volvo betyr frihet og kjærlighet, Volvo står for stabilitet og en indre ro. Det er ikke vanlig å kjøpe en Volvo når man vil vise seg frem. Den er elegant og diskre, men med et gedigent potensiale.

Volvoentusiaster vet at man kan gjøre en Volvo til nøyaktig det man vil. Bilen anpasser seg til brukeren. Et raskt blikk på en Volvo fra 70-tallet vil påminne deg om hippietidene og den sosialistiske ideologien om broderskap og felles goder. En slik bil vil for evig ha sin plass i hjertene på Volvoentusiaster. Bilselskapet har sluppet så mange forskjellige modeller, men har gjennom tidene alltid passet på å alltid levere den beste kvaliteten for de beste pengene. Mange biler forblir hos eierne for evig, de blir en del av familien og får minst like mye oppmerksomhet som alle andre i slekta.

Lokale klubber for fornøyde Volvo-kunder finnes i titalls land rundt omkring på kloden. Der det finnes to eller flere Volvo-er, vil det finnes en klubb for Volvoentusiaster. Den største Volvoklubben finnes i USA, der den er en av flere store klubber for de som elsker den svenske folkevogna. Storbritannia, Finland, Russland, ja, til og med Italia har alle sine store Volvoklubber. Med flere internasjonale treff som planlegges årlig, kan man alltid stifte nye bekjentskap rundt omkring på kontinentet, om man nå tør å ta med bilen på et lite eventyr. Noen turer til utstillinger må man jo unne seg, men Volvoentusiaster er ikke som andre entusiaster.