Bestill NFL-reiser online

NFL er forkortelsen for National Football League og er en profesjonell liga for amerikansk fotball. Amerikansk fotball har vekket stor interesse i utlandet de siste årene. Den er mye omtalt i filmer og TV-serier, og mange nordmenn har begynt å følge med Super Bowl.

Super Bowl

Millioner av fans gleder seg til Super Bowl, som er den årlige tittelkampen. Det er kjent at store artister spiller i pausen, og det vises morsomme reklamer underveis også. I Norge har showet også vekket stor oppmerksomhet og stadig flere følger med.

Tur til USA

En tur til USA byr på en gyllen mulighet for å se amerikansk fotball. Klikk her for å se hvordan du får ordnet en tur til deg og vennene dine. Det er mange destinasjoner for NFL-kamper du kan velge fra. Blant de mest populære er New York, San Francisco, Dallas, Pittsburgh eller Tampa i Florida. I den sistnevnte har du muligheten for å se Tom Brady som nå spiller for Tampa Bay Buccaneers. Brady er en av tidenes beste quarterbacks i NFL og har i løpet av karrieren vunnet hele syv Super Bowl.

Europaturer

Før sesongstart arrangeres mange av kampene utenfor Amerika. London er en av destinasjonene som tilbys, så hvorfor ikke prøve det?