Formel 1 inntar Barcelona i Juni

Opplev lyden av opptil 1 000 hestekrefter på det legendariske Formel 1 løpet i Barcelona når Formel 1-festen når Catalonia i sommer. 20 racere setter alt på spill når de kommer for å konkurrere i ferieparadiset på Spanias østkyst.

Dypt i tradisjon

Med over 100 års historie i racing, er Barcelona det perfekte sted å oppleve en av de mest fartsfylte konkurransene som finnes. Fra 1913 til i dag har de raskeste i verden dratt til Barcelona for å kåre den beste, og nå kan du oppleve dette på første rad. Spanias Grand Prix har siden 1991 foregått på Circuit de Barcelona-Catalunya banen som rommer over 140 000 tilskuere.

Fullspekket stjernestall

Profiler som Fernando Alonso og Charles Leclerc forventes å ta del i Spanias Grand Prix. Max Verstappen vant fjorårets sesong og er en av storfavorittene, mens syv ganger seierherre Lewis Hamilton forventes å stille sterkt.

Barcelona – hub for fart og kultur

Nyt den behagelige spanske østkysten i juni som byr på mengder av kultur, god vin og varme strender. Se verdens raskeste biler fly gjennom banen i over 300km/t. Alt for å kåre den beste Formel 1 føreren på den 4.7 km lange Circuit de Barcelona-Catalunya. Sjekk mer her.